UUSIKATU 23
OULU, SUOMI

17.-18.8. Elokuolema


Elokuolema on täällä taas! Järjestyksessään kolmas bändi-ilta kokoaa saman katon alle nousevia bändejä niin Oulusta kuin hieman kauempaakin. Luvassa viisi bändiä kumpanakin iltana. Tuhti metalliannos siis luvassa! Tätä ei kannata missata sillä lippujen hinnat ei päätä huimaa! Päiväkohtaisia lippuja saa ostettua ovelta hintaan 3€ + eteispalvelumaksu 2€..

ESIINTYJÄT
Perjantai:

Fatal Effect
Mysterizer
Despiser
Kiiras
Hautajaisyö

Lauantai:

Wrongler
Spiritual Holocaust
Casted
Hurmanjuoksu
Funeral for the Masses

Showtimes:
TBA

24.8. National Napalm Syndicate w/ Zenith Reunion

Ovet auki 21.00
Liput myy lippu.fi
Liput ennakkoon alk. 7,00e
Liput ovelta 10,00e
Hinnat eivät sisällä 2e epm.


Jo vuonna 1986 perustettu National Napalm Syndicate oli yksi aikansa johtavista kotimaisista metallibändeistä, kunnes katosi kentältä 1990-luvun alkuvuosina.
Vuosituhannen alussa paluun tehnyt pudasjärveläisporukka on julkaissut sittemmin kaksi kokopitkää levyä. Seuraavaksi bändiltä julkaistaan uusi albumi Time Is the Fire, joka ilmestyy saksalaisen Iron Shield -lafkan toimesta 22. toukokuuta. Levy tekee jatkoa vuoden 2009 Devolution of Speciesille.
Albumin ensimmäisenä maistiaisena annetaan Bringer of Pain -kappaleen sanoitusvideo, joka osoittaa, että veteraanibändi ei ole edennyt mitenkään turhan kauaksi musiikillisilta juuriltaan.

25.8. Happoradio

*******************

Ovet auki 21.00
Showtime 23.15
Ovet kiinni 05.00
*******************

LIPUT TÄSTÄ

 

Liput ennakkoon alk. 17,50e (+2e epm.)
Liput ovelta 22,00 (+2e epm.)


Suomirockin eturiviin jo vuosia kuulunut Happoradio on vakiinnuttanut asemansa lukuisten radiohittien ja aktiivisen keikkailun myötä. Mm. hitit Pois Kalliosta, Tavikset, HC-sää, Che Guevara, Puhu äänellä jonka kuulen, Pelastaja, Ahmat tulevat ja Sinä & Hän ovat 2000-luvun kotimaisen rockin isoja biisejä. Radiosoiton lisäksi Happoradion musiikki on löydetty myös Spotify -suoratoistopalvelun kautta, jossa isoimmat hitit ovat keränneet jo miljoonia toistoja.

Happikset rakastaa keikkailua ja heidän keikkojaan rakastetaan. Vuonna 2015 julkaistun Elefantti-albumin kiertue sisälsi lähes 150 esiintymistä 2016 kesän loppuun mennessä.

Happoradion viimeisin albumi Kauniin Kääntöpiiri julkaistiin tammikuussa 2017. Bändi suuntasi jälleen kiertueelle joka jatkui vuoden loppuun saakka. Ilmestymisviikollaan listaykköseksi nousseelta albumilta on julkaistu kaksi singleä, Valopallo ja Älä Puhu Huomisesta.

Vuonna 2018 Happoradion solisti Aki Tykki on ihastuttanut suomalaisia Vain Elämää -ohjelmaformaatissa. Aki on versioinut kappaleita muun muassa Kasmirilta, Arttu Wiskarilta ja Mira Luotilta. 

29.8. Bad Fellows Ruskaa palleissa -tour ILMAISKEIKKA

ILMAISKEIKKA

Badfellas plays Irwin Goodman

Badfellasin rempseä ja railakas Irwin Goodman -tribuutti tuo kansantaiteilijan kultaiset rallit ihmisten silmien eteen tavalla, joka ei jätä ketään kylmäksi. Keikalla kuljetaan matka Rentun Ruususta Las Palmasin kautta Ryysyrantaan takuuvarmalla Suomen hulluimman duon otteella.

Aivan kuten tribuutin päähenkilölläkin oli tapana, myös Badfellasin kaksikko nähdään hyvin räväkästi pukeutuneena lavalla.

Badfellas plays Irwin Goodman -tribuuttikiertueella juhlistetaan ja esitellään tätä ohjelmakokonaisuutta ympäri Suomea vuoden 2016 syyskuusta aina joulukuulle asti. Kiertueen myötä Irwin-tribuutti jää osaksi Badfellasin mittavaa ohjelmistoa.

Duo-kokoonpanoon kuuluvat:
Jarno Hiltunen – Laulu, akustinen kitara
Arska Toivonen – Perkussiot (cajon-rumpu), taustalaulu

”…Viime lauantainen performanssi oli meinaan jotain sellaista, johon en todellakaan ollut varautunut. Tämä oli pitkästä aikaa todella sykähdyttävä elävän musiikin kokemus!…”
– Kimmo Jaramo, Kaislatuuli.

1.9. MAIDENFEST 2018

LIPUT TÄSTÄ
Ovet auki 21.00
Showtime 23:15 - Tapahtuman kesto n. 3h
Liput: 15€ / 13,5€


La 1.9 MAIDENFEST 2018 - Iron Maidenia usean laulajan tulkitsemana
 
MaidenFest on Iron Maidenin julkaisemaan musiikkiin keskittyvä tapahtuma, jota on järjestetty vuodesta 2011 alkaen. The Coverslaves on keikkaillut yli 10 vuotta. Tapahtumassa kuullaan hittejä, harvinaisempia biisejä ja kappaleita joita Iron Maiden ei ole soittanut koskaan livenä.

Tällä kertaa teemana: SEVENTH SON OF A SEVENTH SON (levyn julkaisusta 30v). Tapahtuman kokonaiskesto on ainakin 2,5h.

Artisti vieraina mm.
KIMMO BLOM (Raskasta joulua, Queen-musikaali, The Voice of Finland)
ERKKI SEPPÄNEN (Dreamtale, KYPCK)
JARNO VITRI (Mad Hatter's Den)
Ja Oululaiset JUKKA NUMMI ja ILKKA HARJULA

Yhtye: The Coverslaves Plays Iron Maiden
Kitara: Jaakko Hänninen (Mad Hatter's Den)
Kitara: Tom Gardiner
Basso: Harri Hautsalo
Rummut: Tapio Korkeila

http://www.facebook.com/MaidenFest/
http://www.maidenfest.fi/
http://www.coverslaves.com/
 

 

8.9. Kaaos Metal Night

 Liput: 13,5€ / 15€ +2€ eteispalvelumaksu ovella.
Ovet auki 21.00
Esiintymisajat ilmoitetaan pian.

LIPUT TÄSTÄ


Kaaosklubi järjestää Hevimesta Liveklubille kovalla kokoonpanolla varmasti hyvän iltaman, kun lavan lämmittää Nicole, tämän jälkeen Bloodred Hourglass ja lauteille hyppää vielä Oulun oma pumppu, Mors Subita!

14.9. Jarkko Martikainen ja luotetut miehet

*******************
Ovet auki 21.00
Showtime 23.15
Ovet kiinni 05.00
*******************

LIPUT TÄSTÄ

 

Liput ennakkoon alk. 14,50e (+2e epm.)
Liput ovelta 18,00e (+2e epm.)


Jarkko Martikainen on monien kulttuurialojen mies, mutta tärkeimpänä maalina on aina ollut laulunteon, levytysten ja keikkailun kolmiyhteys. Vuosien varrella hän on ehtinyt moneen.
Tähänastisista töistään pitkäkestoisimman Martikainen teki YUP:n säveltävänä ja sanoittavana laulaja-kitaristina. YUP julkaisi yhteensä 11 albumia. Vuosina 1987 – 2008 toimineen yhtyeen aikana Martikaista kuvailtiin usein absurdistiksi ja satiirikoksi. Kun singlelevyjenkin nimet olivat usein mallia Meitä odotellaan mullan alla, Jos helvetti on täynnä ja Tavaroiden taikamaailma, siihen löytyi hyvä syy.

2004 alkaneen soolouran (ja etenkin 2006 ilmestyneen Rakkaus –albumin) myötä määritelmät ovat laajentuneet, tekemisiin on tullut mukaan myös pohdiskelevampia sävyjä, ja seuraavilta levyiltä sopii odottaa niin sellaisia kuin myös äänekkäämpää ja kiivailevaa bändisoittoa.
 K18

21.9. FORK

 

 

LIPUT TÄÄLTÄ

 

Liput ennakkoon alk. 17,00e (+2e epm.)
Liput ovelta 22,00e (+2e epm.)

*********************

Ovet auki 21.00
Showtime 23.15
Ovet kiinni 05.00

 
*********************


Suurmenestykseen yltänyt a cappella -ryhmä FORK saadaan vihdoin klubikeikalle Hevimesta Liveklubille Ouluun. Luvassa on FORK:n suosikkinumeroita vuosien varsilta. Käsittelyyn otetaan hittejä sekä menneiltä vuosikymmeniltä että tuoreilta listoilta ja tyylit vaihtelevat hevistä klassiseen ja rokista EDM:ään. Luvassa on taattua Forkin laulutaituruutta, valoshow´ta ja hullua huumoria. Ennakkoliput myynnissä Lippu.fi-palvelussa.

 

22.9. Kuningasidea

LIPUT TÄSTÄ
*************
Ovet auki 21.00
Showtime 23.15
Ovet kiinni 05.00
*************

Liput ennakkoon alk. 13,00e (+2e epm.)
Liput ovelta 15,00e (+2e epm.)


Kuningasidea is a band of brothers – straight outta Käpylä neighborhoods!

Helsingissä perustettu 12-henkinen Kuningasidea on reggaen ja rapin syövereistä inspiraationsa löytänyt veljistö. Vuonna 2009 perustettu bändi on kuitenkin työntänyt kahdeksanvuotisen matkansa aikana genrerajat sulatusuuniin, muovaten yhteissoitollaan itselleen tunnusomaisen tyylin.

Vuonna 2012 julkaistu debyyttialbumi ”On uusi aika” pitää sisällään muun muassa sinkun ”Enemmän duoo ku sooloo”, joka nousi yhdeksi Suomen isoimmista hiteistä ja soi edelleen radioaalloilla. Tämä noteerattiin Vuoden Tulokas -tittelillä vuoden 2012 Funky Awardseissa sekä saman kategorian ehdokkuudella Emma-gaalassa.

Yhtyeen toinen albumi ”Nimi on enne” julkaistiin syyskuussa 2014. Levyltä löytyvät esimerkiksi kappaleet “Pohjolan tuulet”, joka oli yksi vuoden 2014 soitetuimmista radiohiteistä Suomessa, sekä menestyssingle ”Seis maailma”.

Kuningasidea viimeistelee nyt kolmatta studioalbumiaan, jolta on julkaistu jo neljä singleä. Niistä ensimmäinen ”Sä saat mut” ylitti platinarajan, kun taas sitä seurannut ”Balanssis” viitoitti Kunkut ensmmäistä kertaa elokuvamusiikin maailmaan. Sittemmin on tipahtanut kappaleet ”Tule ja sytytä” sekä ”Ootsä olemassa”.

Isoja popmelodioita, rytmimusiikin riemua, sekä täysin uudenlaista Kuningasidea-musiikkia on tulossa lisää tähän maailmaan. Stay tuned!

28.9. Timo Rautiainen & Trio Niskalaukaus

**************
Ovet auki 21.00
Showtime 23.15
Ovet kiinni 05.00
**************

LIPUT TÄSTÄ

Liput ennakkoon alk. 17,50e (+2e epm.)
Liput ovelta 22,00e (+2e epm.)


Timo Rautiainen & Trio Niskalaukaus tunnetaan uniikista raskaan rokin soundistaan.

Yhtye perustettiin vuonna 1996 ja se teki huikean kahdeksan vuotta kestäneen uran suomalaisen raskaan rokin estradilla. Viidestä albumista neljä on ylittänyt kulta- tai platinarajan, ja myöskin live-esiintymisten suosio oli ennennäkemätön. Kokoonpanon tunnetuimpiin kappaleisiin kuuluvat esimerkiksi Nyt on mies!, Surupuku, Lumessakahlaajat, Rajaton rakkaus, Kylmä tila ja Hyvä ihminen. Myytyjä albumeja on yli 130 000 kappaletta.

Vuonna 2017 yhtye nousi jälleen huikeaan menestykseen, ja sama meno on jatkunut tällekin vuotta. 28.9. he astelevat Hevimesta Liveklubin lavalle, ja tätä ei kukaan halua missata.

29.9. Superior Saints w/ Junkie Patrol

Ovet auki 22.00
Junkie Patrol 23.00
Superior Saints 00.15
Ovet kiinni 05.00

Liput ennakkoon alk. 7,00e
Liput ovelta 10,00e
Hinnat eivät sisällä 2e epm.


Superior Saints debut EP is out now! 

Dates available July 2018!

 Superior Saints are a kick ass four piece rock band formed in KokkoLA, Finland.

Featuring members of Sonata Arctica and Cain's Offering.

Playing live some of the world's all time greatest rock songs from Led Zeppelin to Van Halen to Muse, but Superior Saints are NOT just a cover band as they write and perform their own original songs too.

Check out the SUPERIOR SAINTS EP here: https://bit.ly/2pM3c5q

Johan Huhta - Vocals
Timo Kauppinen - Guitar
Pasi Kauppinen - Bass
Jani Hurula - Drums
 

https://www.facebook.com/superiorsaintsband

https://twitter.com/superiorsaints

https://www.instagram.com/superiorsaints

 

6.10. Klamydia

Liput ennakkoon alk. 16,50e
Liput ovelta 21,00e
Ovet auki 21.00
Showtime 23.15
Ovet kiinni 05.00


Klamydia täyttää tänä vuonna kunnioitettavat 30 vuotta.

Satojatuhansia levyjä myynyt yhtye juhlii synttäreitä isosti syksyllä ja tekee spesiaalikeikkoja usealla paikkakunnalla.

Näillä keikoilla lavalle nousevat nykykokoonpanon lisäksi kaikki yhtyeessä uran varrella soittaneet jäsenet.

Keikoilla kuullaan lisäksi harvinaisuuksia, joita ei Klamydian keikoilla muuten ole totuttu kuulemaan.

Enää ei todellakaan olla nuoria, mutta ollaan perkele aina vaan iskussa!

Tulkaa pistämään kunnolla ranttaliksi koko Klamydia-köörin kanssa!” toteaa Vesku Jokinen.

12.10. Olavi Uusivirta

Ovet auki 20.00
Showtime 22.15
Ovet kiinni 05.00
*******************
Liput myy lippu.fi!
Liput ennakkoon alk. 20,00e
Liput ovelta 22,00e
Hinnat eivät sisällä eteispalvelumaksua.
Olavi Uusivirta on suomalaisen rockin kirkkaimpia tähtiä. Seitsemän studioalbumia, yhden live-levyn, ja yhden kokoelman julkaissut Uusivirta on tunnettu lukuisista hiteistään, joihin lukeutuvat muun muassa ”On niin helppoo olla onnellinen”, ”Kultaa hiuksissa”, ”Ukonlintu ja virvaliekki”, ”Nukketalo palaa”, ”Tiet etäisyyksiin”, ”Kauneus sekoittaa mun pään”, sekä Anna Järvisen kanssa levytetty ”Nuori ja kaunis” -duetto.

Levy nimeltä ”Olavi” ilmestyi 12.2.2016, ja sen ensimmäinen sinkku ”Tanssit vaikka et osaa” meni suoraan kolmen valtakunnallisen radiokanavan soittolistalle, ja olikin kevään soitetuimpia radiobiisejä. Albumi taasen meni suoraan Suomen virallisen listan ykköseksi, sekä palkittiin Rock-Emmalla vuonna 2017.

”Olavi”-levyn kiertueella useat keikat olivat jo ennakkoon loppuunmyytyjä.

Uusivirta bändeineen on tällä hetkellä Suomen halutuimpia artisteja niin festareille kuin klubeillekin, ja ”Ikuisten lasten” jälkeinen kiertue kattoi kaksi festarikesää, sekä tasan 100 keikkaa. ”Olavi”-albumin jälkeen vuodelle 2016 kertyi yli 90 keikkaa, ja kiertue jatkui myös keväälle 2017, päättyen The Circukseen Helsingissä.

Kesällä 2017 Olavi bändeineen piti taukoa, paitsi veti kaksi kertaa loppunmyydyn Huvila-teltan Helsingin Juhlaviikoilla. Syksyllä 2017 oli vuorossa Uusivirran uran ensimmäinen konserttisalikiertue. Marraskuussa 2017 julkaistiin tupla-live ”Olavi elää!”.

Vuonna 2018 Olavi & bändi tulee kiertämää klubeilla ja festareilla.
Live show ei jätä ketään kylmäksi!

Olavi Uusivirran (laulu) yhtyeen täydentävät Timo Kämäräinen (kitara), Jaakko Kämäräinen (basso), ja Olli Krogerus (rummut).

18.10. Scandinavian Music Group


Liput myy lippu.fi
Liput ennakkoon alk. 17,50e
Liput ovelta 24,00e
Hinnat eivät sisällä epm. 2e

Ovet auki 21.00
Showtime 23.15
Ovet kiinni 05.00


"Antti Lehtinen, Terhi Kokkonen, Tommi Saarikivi, ja Joel Melasniemi kävivät ensimmäiset keskustelut uuden yhtyeen perustamisesta, kun Ultra Bran lopettamisesta oli päätetty. Porvoon Karillo-studiossa käytiin jo Ultra Bran olemassaolon aikana pariin otteeseen, ja studiosta muodostui nopeasti SMG:n henkinen kotipesä, yhtyeen nimikin keksittiin yläkerran mökkikeittiössä nukkumaan mentäessä.

 
Debyyttialbumi ”Onnelliset kohtaa” ilmestyi 6.9.2002 mennen suoraan albumilistan ykköseksi. Levy myi muutamassa kuukaudessa kultaan oikeuttavat 15 000 kappaletta. Vuosien saatossa pitkäsoittoja on kertynyt jo kahdeksan kappaletta, ja yhtye on vakiinnuttanut nimensä suomalaisten bändien kärkiryhmässä niin radioissa, levyillä, kuin livenäkin. Uusin levy on syksyltä 2015; "Baabel". Albumia on seurannut kiertue, joka jatkuu myös vuonna 2018."
 

20.10. Elonkerjuu

Ovet auki 20.00
Showtime 22.15
Ovet kiinni 05.00
*******************
Liput myy lippu.fi
Liput ennakkoon alk. 16,00e
Liput ovelta 17,00e
Hinnat eivät sisällä eteispalvelumaksua.Elonkerjuu julkaisi debyyttialbuminsa Ilon pirstaleet syksyllä 2012. Vuonna 2013 Elonkerjuu voitti yleisöäänestyksessä Vuoden yhtyeen Emma-patsaan. Yhtye oli ehdolla Vuoden yhtyeeksi myös Emma-raadin valitsemassa kategoriassa. Elonkerjuu voitti edellisen solistinsa kanssa yleisöäänestyksen vuosina 2006-2010 ja nyt nykyisellä kokoonpanollaan yhtye todisti, että kannatus yleisön joukossa on edelleen vahva. Elonkerjuun vankasta suosiosta kertoo pitkäaikaiset, lojaalit fanit, uusia tietenkään unohtamatta. Yhtyeen Ilon pirstaleet-albumi julkaistiin vuonna 2012. Se meni suoraan listaykköseksi sekä myi kultaa vain parissa päivässä.

3.11. Mokoma

**************
Ovet auki 21.00
Showtime 23.15
Ovet kiinni 05.00
**************

Liput ennakkoon alk. 18.00e epm.
Liput ovelta 22.00e + 2e epm.

LIPUT TÄSTÄ


METALLIYHTYE MOKOMAN UUSI ALBUMI ON VALMIS

Hengen pitimet ilmestyy 25. toukokuuta, yhtye albumin julkaisukeikalla Tokiossa 

 

 

Kotimaisen metallin kärkikastiin kuuluvan Mokoman uusi albumi on valmis. Yhtyeen kymmenes pitkäsoitto Hengen pitimet julkaistaan nyt perjantaina 25. toukokuuta sekä Suomessa että Japanissa. 

 

”Nykypäivän ihmisellä on palava halu olla loogisesti selitettävä yksilö, mutta lajina ihminen ei toimi niin. Hengen pitimillä suurennuslasi on edellisen levyn yksilöllisestä tuskasta kohdistettu yhteisöllisiin kipupisteisiin: tämän ajan arvotyhjiöihin, kylmyyteen, ihmisen kaipuuseen itseään suurempien ilmiöiden äärelle, järjen ja tunteen rajanvetoon. Hengen pitimet käsittelee nimensä mukaisesti sitä mikä pitää meidät elossa, mikä tekee meistä ihmisiä.” - Marko Annala

 

Albumi on äänitetty Hämeenlinnassa Janne Saksan johdolla Sound Supreme-studioilla. Albumin miksasi ruotsalainen Jens Bogren (mm. Opeth, Amon Amarth, Kreator). Bogren vastasi myös kolme vuotta sitten julkaistun Elävien kirjoihin-albumin äänimaailman viimeistelystä. 

 

Elävien kirjoihin -albumin tuotantoon rakennettu tiimi osoittautui varsinaiseksi Dream Teamiksi. Viisimiehisestä yhtyeestämme löytyy hyvinkin monitahoista persoonaa ja osaamista, mutta jo teinivuosista tuntemamme Janne Saksa onnistuu silti tuomaan porukkaan puuttuvan palasen. Hänen hämäläinen rauhallisuutensa ja häkellyttävä harmoniatajunsa tekee Mokomasta studiossa paremman yhtyeen. Ruotsalainen tähtituottaja Jens Bogren taas toi miksaajana edelliselle levylle raikkaan kansainvälisen tuulahduksen. Oli itsestään selvää, että virtuoosimaista ruotsalaisvahvistusta peluutettaisiin uudelleen. Voittavaa joukkuetta ei vaihdeta!” - Tuomo Saikkonen 

 

Mokoma juhlii Hengen pitimet-albumiaan julkaisupäivänä 25. toukokuuta Japanissa headliner-keikalla Tokion Space ODD-klubilla. Albumi julkaistaan samana päivänä myös Japanin markkinoilla Marquee Avalon levy-yhtiön kautta. Yhtyeen menestys Japanin markkinoilla on ollut nousujohteinen jo vuosia. 

 

Oman Sakara Records -levy-yhtiönsä kautta musiikkiaan julkaiseva Mokoma on julkaissut yhdeksän studioalbumia (plus kaksi akustista albumia), joista viisi on kivunnut suoraan Suomen Virallisen Listan ykkössijalle. Useita kultalevyjä saavuttanut yhtye on kasvanut vuosien aikana suomenkielisen metallin ykkösnimeksi. 

27.10. Francine

*************
Ovet auki 21.00
Showtime 23.15
Ovet kiinni 05.00
*************

LIPUT TÄSTÄ


Juuri 30-vuotisjuhlakiertueensa päättänyt Francine pitää keikkakoneen kuumana! Lahtelais-rock’n’rollin ystäviä hemmotellaan seuraavaksi uudella albumilla ja siihen liittyvällä levynjulkaisukiertueella. Maaliskuussa julkaistavaa RightNow! -pitkäsoittoa säestää nimittäin myös komea keikkalistaus.

Yhtyeen soittajat ovat tulevasta kiertueesta ja uudesta julkaisusta innoissaan. ”Viime vuosi mentiin 30-vuotisjuhlavuoden vuoksi pitkälti nostalgian pauloissa, mutta nyt päästään vihdoinkin lataamaan täysillä uutta kamaa eetteriin. Ja herranjestas minkälaista tavaraa onkaan tulossa! RightNow! -albumi on biiseiltään ja soundeiltaan suorastaan räjähdysherkkä, rouhea ja suoraviivainen, mutta toisaalta myös todella monipuolinen rock-levy, jonka ytimessä on tiukka triosoitto. Levyllä ei nimittäin kuulla muita soittimia kuin kitara, basso ja rummut, joten voidaan hyvällä syyllä sanoa, että tältä Francine kuulostaa juuri nyt, vuonna 2018. Itselläni odotukset albumin suhteen ovat korkealla ja odotankin innolla sitä, kun pääsemme vetämään näitä uusia biisejä keikoille. Saamme keikkasettiin todella hyvän sekoituksen uutta ja vanhempaa Francinea, joten tätä levynjulkisurundia ei kannata missata, koska bändi on todellakin nyt elämänsä iskussa”, basisti Pete Salomaa kertoo.

19.10. Maj Karma

**************
Ovet auki 21.00
Showtime 23.15
Ovet kiinni 05.00
**************
LIPUT TÄSTÄ


Maj Karman uusi levy "101 tapaa olla vapaa” julkistettiin juuri, ja bändi lähtee kovalle kiertueelle! Oulussa pysähdytään kuumentamaan Maj Karman tyyliin Hevimesta Liveklubin lava, muista olla paikalla!

2.11. Lasten hautausmaa

Ovet auki 21.00
Showtime 23.15
Ovet kiinni 05.00
 
Liput myy lippu.fi
Liput tulossa myyntiin!
Liput ennakkoon alk. 10,00e
Liput ovelta 12,00e
Hinnat eivät sisällä eteispalvelumaksua.

 
Synkän vaihtoehtorockin ystävät saivat tämän vuoden tammikuussa valonpilkahduksen pimeyden keskelle, kun Lasten hautausmaa julkaisi odotetun kolmannen studioalbuminsa. Ytimekkäästi III:ksi nimetty levy jatkaa kouvolalaisbändin uniikkia tyyliä ja tarinankerrontaa. Lasten hautausmaan musiikkiin on luikerrellut vaikutteita iskelmämäisestä svengistä, raskaan rockin hitaudesta ja punkin rosoisuudesta. Kristiina Vaaran ääni kertoo tarinoita, jotka eivät juuri naurata, mutta jotka tuntuvat juuri siksi tosilta ja lohduttavilta.
 
Vaikutteistaan huolimatta Lasten hautausmaa ei kuulosta keltään muulta kuin itseltään. Yhtyeen kappaleet vievät kuulijansa jonnekin hämyisiin varjoihin, viimeisten tuoppien ja eksyneiden sydänten maailmaan.

9.11. Stam1na

Ovet auki 21.00
Showtime 23.15
Ovet kiinni 05.00
******************
Liput myy lippu.fi
Liput ennakkoon alk. 19,50e
Liput ovelta 24,00e
Hinnat eivät sisällä 2e epm.
Liput tulevat pian myyntiin!
METALLIYHTYE STAM1NAN KAHDEKSAS ALBUMI ON VALMIS

Taival ilmestyy 12. lokakuuta

Metalliyhtye Stam1nan seuraava pitkäsoitto on saatu Lehmon SF Studioilla valmiiksi. Stam1nan kahdeksas studioalbumi on nimeltään Taival ja se julkaistaan 12. lokakuuta. Levyn on tuottanut Janne Joutsenniemi ja miksauksesta vastaa Jens Bogren. Levyn ensimmäinen single Elämänlanka julkaistiin toukokuussa. Stam1nan edellinen albumi Elokuutio julkaistiin maaliskuussa 2016.

Yhtye julkaisi samalla syksyn kiertuepäivänsä. Haloo Lemi 2018 -kiertue starttaa 5. lokakuuta Jyväskylän Lutakosta ja päättyy 15. joulukuuta Helsingin Tavastia-klubille.

HALOO LEMI! 2018 -kiertue

05.10. Jyväskylä, Lutakko
06.10. Naantali, Kaivohuone
12.10. Helsinki, Nosturi
13.10. Vaasa, WSArena
19.10. Hämeenlinna, Aulanko Areena
20.10. Imatra, Broadway
26.10. Iisalmi, Graceville
27.10. Joensuu, Kerubi
03.11. Vantaa, Shamrock
09.11. Oulu, Hevimesta
10.11. Ähtäri, Bar 52
16.11. Turku, Apollo
17.11. Anjala, Mari´s Coffee
23.11. Rauma, Brummi
24.11. Lahti, Möysän Musaklubi
01.12. Kuopio, Henry´s Pub
07.12. Seinäjoki, Rytmikorjaamo
08.12. Nivala, Tuiskula
14.12. Tampere, Klubi
15.12. Helsinki, Tavastia

10.11. Steve'n'Seagulls

***************
Ovet auki 21.00
Showtime 23.15
Ovet kiinni 05.00
***************
Liput ennakkoon alk. 17.00e + 2e epm.
Liput ovelta 22.00e + 2e epm.

LIPUT TÄSTÄ


Maailmanmaineeseen taidokkailla cover-versioillaan noussut Steve’n’Seagulls julkaisee kolmannen albuminsa Grainsville 31.8. Levyltä julkaistaan tänään ensimmäinen single, Van Halen -klassikko Panama. Kappaleeseen tehty video näkee päivänvalon 31.5.

Steve’n’Seagulls kertoo uudesta singlestä ja tulevasta albumista seuraavaa: "Olimme pyöritelleet joitain ideoita Van Halenin biiseistä, mutta oikeastaan vasta Panaman kohdalla saimme kasarimammutin suunnilleen kesytettyä. Kappaleen tunnelmaa pyöriteltiin vaikka mihin suuntaan ja lopulta voimakkaat riffit ja vastustamattoman päätön poljento asettuivat nauhalle varsin kivuttomasti. Lopputulos asettuu jonnekin railakkaan tanssaamisen ja slaavikyykyn välimaastoon.

Kolmannen levyn esituotantovaihe oli edellisiä huomattavasti pidempi ja osittain siitä syystä studiosessiot olivat varsin innostuneet ja riemulliset. Onnistuimme tuottaja Jarkko Viinamäen ja äänittäjä Jyri Riikosen kanssa repimään bändistä entistä enemmän potkua ja mielestämme se kuuluu myös lopputuloksessa."

Yhtyeen debyyttilevy Farm Machine julkaistiin vuonna 2015 ja se nousi Yhdysvaltojen Billboard Bluegrass -albumilistan sijalle kolme. Kakkosalbumi, vuonna 2016 julkaistu Brothers In Farms nosti yhtyeen Billboard Bluegrass -listan ykköseksi. Timantinkovista keikoistaan tunnettu Steve’n’Seagulls on kiertänyt viime vuodet maailmaa kiivaalla tahdilla ja yhtye on nähty mm. Wacken Open Airissa ja Sweden Rockissa. Bändin Thunderstruck-videota on katsottu YouTubessa jo yli 59 miljoonaa kertaa.

17.11. Disco Ensemble

Liput myy lippu.fi
Liput ennakkoon alk. 24,50e
Liput ovelta 27,00e
Liput tulevat myyntiin 15.8. klo 09.00


DISCO ENSEMBLELLE LISÄÄ JÄÄHYVÄISKEIKKOJA

Suuren kysynnän vuoksi yhtye tekee vielä kolme lisäkeikkaa Tavastialla tehden samalla historiaa
Keikkakalenteriin lisätty myös Turku, Tampere, Jyväskylä, Oulu, Lahti ja Seinäjoki 

 

Vuonna 1996 perustettu rockyhtye Disco Ensemble soittaa uransa viimeiset keikat joulukuussa 2018 Helsingin Tavastia-klubilla. Alkuvuodesta julkistetut kuusi keikkaa Helsingin Tavastia-klubilla myytiin loppuun jo kesän aikana. Suuren kysynnän vuoksi yhtye tekee vielä kolme lisäkeikkaa Tavastialla - tehden samalla historiaa. Kukaan muu yhtye ei ole keikkaillut Tavastia-klubilla yhdeksää iltaa putkeen. Aiempi ennätys oli vuonna 2009 lopettaneen Hanoi Rocksin nimissä, kun yhtye esiintyi kuutena päivänä kahdeksan keikan verran.  

Disco Ensemble nähdään myös syksyn aikana vielä Turussa, Tampereella, Jyväskylässä, Oulussa, Lahdessa ja Seinäjoella. Liput Disco Ensemblen lisäkeikoille tulevat myyntiin keskiviikkona 15.8. klo 09.  

Suomen parhaaksi livebändiksi tituleerattu Disco Ensemble on soittanut uransa aikana yli 800 keikkaa 24 eri maassa. Yhtye on ollut Suomen lisäksi erityisen suosittu Saksassa, missä yhtye on esiintynyt paitsi useilla klubikiertueilla myös kaikilla suurimmilla festivaaleilla, ja vuonna 2012 julkaistun Warriors-albumin myötä myös stadionkeikoilla yhdessä paikallisen suursuosikin Die Toten Hosenin kanssa. Disco Ensemble nähdään syksyllä myös Keski-Euroopassa kahdeksan keikan verran.

Yhtye on julkaissut uransa aikana kuusi albumia: Viper Ethics (2003), First Aid Kit (2005), Magic Recoveries (2008), The Island of Disco Ensemble (2010), Warriors (2012) ja Afterlife (2017). Useita albumilistan kärkisijoja saavuttanut Disco Ensemble sai vuoden 2008 parhaan kotimaisen DVD:n Emma-palkinnon Video Vortex-julkaisustaan. 

 

DISCO ENSEMBLE 

Last Nights Out  - The Farewell Tour -

25.08. TURKU M/S Viking Grace 
25.10. BERLIN Bi Nuu
26.10. HANNOVER Bei Chez Heinz
27.10. DRESDEN Beatpol
28.10. VIENNA Arena
29.10. MUNICH Backstage Halle
30.10. WIESBADEN Schlachthof
31.10. COLOGNE Essigfabrik
01.11. HAMBURG Hafenklang
09.11. TURKU Apollo
10.11. TAMPERE Olympia
16.11. JYVÄSKYLÄ Lutakko
17.11. OULU Hevimesta
23.11. LAHTI Finlandia-klubi
24.11. SEINÄJOKI Rytmikorjaamo
30.11. HELSINKI Tavastia
01.12. HELSINKI Tavastia
02.12. HELSINKI Tavastia
03.12. HELSINKI Tavastia (SOLD OUT)
04.12. HELSINKI Tavastia (SOLD OUT)
05.12. HELSINKI Tavastia (SOLD OUT)
06.12. HELSINKI Tavastia (SOLD OUT)
07.12. HELSINKI Tavastia (SOLD OUT)
08.12. HELSINKI Tavastia (SOLD OUT)

24.11. Hevisaurus

Ovet auki 13.00
Showtime 15.00
Ovet kiinni 18.00
Liput myy lippu.fi!
Liput ennakkoon alk. 17,50e
Liput ovelta 25,00e (jos jäljellä)
Hinnat eivät sisällä eteispalvelumaksua.

Neljän dinosauruksen ja lohikäärmeen muodostama koko perheen suosikkiyhtye Hevisaurus syntyi vuonna 2009 ajatuksesta tehdä laadukasta hevimusiikkia lapsille ja lapsenmielisille. Räyhäkäs juraheviyhtye on julkaissut kahdeksan studioalbumia ja palkittu kaksi kertaa parhaan lastenmusiikkilevyn Emmalla. Kolme kahdeksasta Hevisauruksen albumeista on yltänyt kultarajoille, kaksi myynyt platinaa ja vuoden 2009 Jurahevin kuninkaat –esikoisalbumi myi jo ensimmäisenä vuotenaan tuplaplatinaa.

Uusin studioalbumi Mikä minusta tulee isona? julkaistiin syyskuussa 2017 ja uuden albumin nimeä kantava jurahevimusikaali sai ensi-iltansa Linnanmäen Peacock-teatterissa. Musikaali on saanut osaltaan hyvin positiivista palautetta tarinastaan. Mikä minusta tulee isona? kannustaa kaikenlaisen tekemisen arvostamiseen ja omien unelmien kuuntelemiseen ja tavoittelemiseen. Yhtye on tehnyt aikaisemmin neljä samanmoista musikaalia vuosina 2010, 2011, 2012 ja 2013.

Hevisaurukset ovat herättäneet mielenkiintoa myös Yhdysvalloissa ja muualla maailmalla. Muun muassa Argentiinassa soittava yhtye Hevisaurios sai palkinnon parhaasta lasten levystä Gardel Music Awardissa vuonna 2013. Hevisauruksesta onkin hyvää vauhtia kasvamassa kansainvälinen ilmiö, eikä saurusten hevihuuto jää pian keneltäkään kuulematta!

30.11. Turmion Kätilöt

Ovet auki 21.00
Showtime 23.15
Ovet kiinni 05.00
******************
Liput myy lippu.fi!
Liput ennakkoon alk. 17,50e
Liput ovelta 22,00e
Hinnat eivät sisällä 2e epm.
Liput tulevat myyntiin pian!
Turmion Kätilöiltä toinen sinkku ja levynjulkaisukiertue.

14.9.2018 julkaistavalta Turmion Kätilöiden kahdeksannelta albumilta (Universal Satan) irroitetaan vielä toinen sinkku. Kappale on nimeltään Faster Than God ja se on yllättäen englanninkielinen. Single ilmestyy kaikkiin johtaviin digitaalisiin palveluihin perjantaina 17.8. ja samalla päivämäärällä siitä julkaistaan myös video. Menneen kesän aikana yhtye kuvasi kaikki festarikeikkansa ja tästä materiaalista nuori kyky Elina Ylkänen leikkasi ja editoi lopullisen tuotteen.

Syyskuun lopussa käynnistyy Turmion Kätilöiden levynjulkaisukiertue. Universal Tour käsittää ainakin seuraavat päivämäärät ja paikkakunnat.

Universal Tour 2018-2019:

La 29.09.2018 St. Petersburg (RUS), MOD
Su 30.09.2018 Moscow (RUS), ZIL Arena
Pe 05.10.2018 Vierumäki, Teatro Bar Bowling Nightclub
La 06.10.2018 Rauma, Brummi
Pe 12.10.2018 Jyväskylä, Lutakko
La 13.10.2018 Helsinki, HMH Festival, Virgin Oil Co.
Pe 19.10.2018 Kuopio, Henry’s Pub
La 20.10.2018 Tampere, Yo-talo
Pe 26.10.2018 Vantaa, Shamrock
La 27.10.2018 Vammala, Club Stage
Pe 02.11.2018 Lahti, Finlandia-klubi
La 03.11.2018 Hämeenlinna, Aulanko Areena
Pe 09.11.2018 Vaasa, WS-Arena
La 10.11.2018 Kauhava, Tiikeri
Pe 16.11.2018 Lappeenranta, Saimaa Areena
La 17.11.2018 Nivala, Tuiskula
Pe 30.11.2018 Oulu, Hevimesta
La 08.12.2018 Pori, Isomäki Areena
La 15.12.2018 Heinola, Vapari
La 29.12.2018 Joensuu, Kerubi
Pe 11.01.2019 Tampere, TalviHelvetti Festival
Pe 18.01.2019 Nurmes, Bomba
La 19.01.2019 Kitee, Ravintola Karhu

Muutokset ja varsinkin lisäykset ovat erittäin todennäköisiä!

Label: Osasto-A Records / Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen.
Distribution: Playground Music
Booking: Nem Agency / Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen.

Parantaaksemme käyttäjäkokemusta ja käyttöä koskevien tilastojen keräämiseksi käytämme evästeitä. Kun käytät tätä verkkosivua, hyväksyt evästeiden käytön.